Verhuizer

NKEV Ervaren Verhuizers

Nederlands Keurmerk Ervaren Verhuizers (NKEV) staat voor kwaliteiten betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat de klanten een erkende verhuizer kunnen herkennen. NKEV hanteert een strenge selectieprocedure voor de verhuisbedrijven die zich willen aansluiten en het keurmerk willen dragen. Zo opereert u als erkend verhuisbedrijf altijd op hoog niveau en weten uw klanten waar ze aan toe zijn.

De organisatie bewaakt en ontwikkelt de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven door:

 • Haar keurmerken, die regelmatig onafhankelijk bij de bedrijven worden getoetst en gehandhaafd
 • Online klantbeoordelingen, die onafhankelijk worden uitgevoerd
 • Vakopleidingen, cursussen voor elke medewerker

Waar een erkende Verhuizer aan moet voldoen

De organisatie bewaakt en ontwikkelt de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven door:
Alle medewerkers van de aangesloten verhuisbedrijven moeten een verhuiscursus succesvol hebben afgerond. Deze cursus kan op de locatie van het verhuisbedrijf afgenomen worden. Ook wordt de kwaliteit steekproefsgewijs getest onder de verhuisde particulieren. Dit wordt verwerkt in een beoordelingsformulier. Het betreffende verhuisbedrijf dient ook open te zijn omtrent klachtenafhandeling. Bij alle verhuisbedrijven zijn de goederen van de klant tijdens de verhuizing goed verzekerd.

Het verschil tussen een NKEV verhuizer en bedrijven zonder een keurmerk

Wanneer je kiest voor NKEV heb je garanties die je bij sommige andere bedrijven wellicht minder of niet hebt. Zo wordt de klachtenbehandeling volledig uit handen genomen, wat kostenbesparend is. Ook kan het keurmerk gedeeld worden met de klanten, wat voor een professionele uitstraling zorgt. Waar extra op gelet wordt bij NKEV is de waarborging van de kwaliteit middels het klachtenformulier. U hoeft als verhuisbedrijf niet meer het aanspreekpunt te zijn voor de klant, maar dat is NKEV voor u.

Bespaar tijd en geld door te kiezen voor een verhuizen checklist

NKEV is hét keurmerk voor een erkend verhuisbedrijf. Wilt u hier ook onderdeel van zijn? Of heeft u vragen over de eisen en toetsing? Neem dan direct contact met ons op!

  • Het personeel is zeer goed opgeleid

   Elke werknemer die onderdeel is van het keurmerk wordt regelmatig getest en krijgt voortdurend nieuwe cursussen en feedback aangeboden om het niveau uniek te houden.

  • Bij schade tijdens de verhuizing zijn uw goederen goed verzekerd

   Alle aangesloten verhuisbedrijven vallen automatisch onder de collectieve verzekering. U hoeft zich niet druk te maken als er onverhoopt toch iets beschadigd raakt.

  • Bij vragen biedt NKEV één centraal aanspreekpunt

   Als u met vragen zit of mogelijk terugkoppeling heeft kunt u altijd bij NKEV terecht. U wordt dan uiteraard zo goed mogelijk geholpen.