Checklist verhuizen

Op zoek naar een checklist verhuizen? Schakel een verhuisbedrijf in met een NKEV keurmerk

Laten we eerlijk zijn, een verhuizing is een behoorlijk ingrijpende fase in uw leven. Omdat deze periode vrij hectisch kan zijn en er een hoop zaken zijn waar u rekening mee dient te houden, is het fijn dat u een checklist verhuizing bij de hand kan hebben. Om het verhuizen makkelijker te laten verlopen, kiezen veel mensen ervoor om een verhuisbedrijf met een NKEV keurmerk in te schakelen. Deze erkende verhuizers staan graag voor u klaar om uw verhuizing volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om een grote verhuizing of een kleine verhuizing.

Uw verhuizing laat u zorgeloos uitvoeren

Of u nu voor het eerst gaat verhuizen of dit al eens heeft gedaan, in beide gevallen gaat u veel baat hebben aan een checklist verhuizen. Hierdoor weet u niet alleen wat er op de grote dag moet gebeuren, maar ook waar u rekening mee moet houden voordat de verhuizing plaatsvindt. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan het stopzetten van verzekeringen en het internet? Het doorgeven van de meterstanden aan de nieuwe kopers / huurders? En het uitzoeken van spullen die u graag meeneemt en spullen die naar de kringloop kunnen? Het zijn slechts enkele onderdelen die u terug gaat zien op de checklist verhuizen.

Kies voor erkende verhuizers

De checklist verhuis draagt voor een groot deel bij aan een zorgeloze verhuizing. Maar heeft u ook al gedacht aan het uitzoeken van het juiste verhuisbedrijf? U wilt immers dat er veilig en met de grootste zorg met uw inboedel om wordt gegaan. Door de checklist verhuis te bespreken met betrouwbaar en opgeleid verhuispersoneel, bent u er zeker van dat u volledig ontzorgd wordt. Een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij het NKEV is betrouwbaar, beschikt over betrouwbaar en opgeleid verhuispersoneel en uw inboedel is ook nog eens goed verzekerd. Klachtenafhandeling vindt plaats door NKEV en u heeft altijd één centraal aanspreekpunt.

Zoek eenvoudig en snel een Nederlands Keurmerk Ervaren Verhuizers verhuisbedrijf

Vandaag de dag zijn tientallen verhuisbedrijven door heel Nederland aangesloten bij Nederlands Keurmerk Ervaren Verhuizers. De kans is groot dat er hierdoor ook in uw regio een betrouwbare partij te vinden is. Bent u benieuwd of er ook een verhuisbedrijf bij u in de buurt gevestigd is? U kunt eenvoudig en snel op de naam van het bedrijf zoeken en op deze manier contact opnemen met een bedrijf naar wens.

Bespaar tijd en geld door te kiezen voor een verhuizen checklist

Wat moet u nu precies allemaal weten van uw nieuwe gemeente waar u een huis heeft gekocht of verhuurd? Zijn er op dit moment plattegronden en bouwtekeningen waar u inzicht in heeft? Heeft u de maten van de ramen en deuren al opgemeten? De plek en werking van de meterkast al getest? En heeft u ook al nagedacht over de dag na de verhuizing? Met de verhuizen checklist heeft u alles helder in kaart gebracht.

  • Het personeel is zeer goed opgeleid

   Elke werknemer die onderdeel is van het keurmerk wordt regelmatig getest en krijgt voortdurend nieuwe cursussen en feedback aangeboden om het niveau uniek te houden.

  • Bij schade tijdens de verhuizing zijn uw goederen goed verzekerd

   Alle aangesloten verhuisbedrijven vallen automatisch onder de collectieve verzekering. U hoeft zich niet druk te maken als er onverhoopt toch iets beschadigd raakt.

  • Bij vragen biedt NKEV één centraal aanspreekpunt

   Als u met vragen zit of mogelijk terugkoppeling heeft kunt u altijd bij NKEV terecht. U wordt dan uiteraard zo goed mogelijk geholpen.