Verhuizingen

Schakel voor verhuizingen een ervaren en professioneel verhuisbedrijf in

Reist u binnenkort door het hele land voor een verhuizing, dan gaat u veel baat hebben bij het inschakelen van een verhuisbedrijf. Verhuizingen zijn immers een erg ingrijpende fase in uw even, waarbij extra handen altijd goed van pas komen. Wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt, kunt u uzelf veel stress besparen en dat biedt veel voordelen. Een bedrijf dat een NKEV keurmerk heeft, is het meest ideaal in uw situatie.

Een ruimschootse ervaring op het gebied van een verhuizing over lange afstanden

Schakelt u een bedrijf dat een NKEV keurmerk heeft in, dan bent u er zeker van dat ze beschikken over ruimschootse ervaring op het gebied van een verhuizing over lange afstanden. Als het gaat om snel inpakken en verhuizen van A naar B, is er niemand beter voor de klus dan een ervaren verhuisbedrijf. Ze zijn bedreven in het zo soepel mogelijk maken van uw verhuizing.

Met een veilig en gerust gevoel uw inboedel vervoeren

Een verhuisbedrijf kan u vanaf het eerste moment geruststellen. Want laten we eerlijk zijn, verhuizingen kunnen de nodige stress met zich meebrengen. Er zijn veel dingen die samengaan met de verhuizing op de grote dag. Denk hierbij aan inpakken, verplaatsen, opslag en meer. Kiest u ervoor om te gaan verhuizen naar een compleet andere provincie in het land, dan zijn er nog veel meer dingen om u zorgen over te maken, zoals u voorbereiden op een nieuwe baan in een nieuwe stad of uw kinderen voorbereiden op een nieuwe school. Als u een verhuisbedrijf inhuurt, kunt u deze dingen rustig doen, terwijl het bedrijf de daadwerkelijke verhuizing voor u regelt.

Bespaar geld door het inhuren van erkende verhuizers

Wist u dat het inhuren van verhuizers u daadwerkelijk geld kan besparen? Wanneer u alleen probeert te verhuizen, bent u misschien geneigd om extra dingen te kopen, zoals noppenfolie of dozen om waardevolle spullen te beschermen of om uw spullen mee in te pakken. Wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt, zijn deze dingen over het algemeen inbegrepen in de kosten van de verhuizing. Verhuizen kost daarnaast ook tijd, dus u zult waarschijnlijk uw vakantiedagen in moeten leveren of extra uren over moeten werken om alles voor elkaar te krijgen.

Zorg goed voor uw lichaam door het zware werk aan een verhuisteam over te laten

Professionele verhuizers zijn gewend aan zwaar tillen. Meubels op en neer dragen van trappen is geen gemakkelijke taak. Door professionele verhuizers in te huren, kunt u uzelf behoeden voor mogelijke blessures, aangezien zij over alle benodigde apparatuur beschikken om zware voorwerpen te verplaatsen. Daarnaast bieden verhuisbedrijven meestal een soort verzekering aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke bezittingen worden beschermd. Ongelukken zitten in een klein hoekje, maar wetende dat uw spullen beschermd zijn, geeft u zeker gemoedsrust.

Uw inboedel wordt eenvoudig en snel van A naar B vervoerd

Wanneer u professionele verhuizers inhuurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het laden van meerdere voertuigen of het maken van meer dan één reis. Verhuisbedrijven zijn uitgerust met vrachtwagens van meerdere formaten om ervoor te zorgen dat al uw spullen in één keer kunnen worden verplaatst. Wilt u zelf voorbereiden? Bekijk dan onze checklist verhuizen om beslagen ten ijs te komen.

  • Het personeel is zeer goed opgeleid

   Elke werknemer die onderdeel is van het keurmerk wordt regelmatig getest en krijgt voortdurend nieuwe cursussen en feedback aangeboden om het niveau uniek te houden.

  • Bij schade tijdens de verhuizing zijn uw goederen goed verzekerd

   Alle aangesloten verhuisbedrijven vallen automatisch onder de collectieve verzekering. U hoeft zich niet druk te maken als er onverhoopt toch iets beschadigd raakt.

  • Bij vragen biedt NKEV één centraal aanspreekpunt

   Als u met vragen zit of mogelijk terugkoppeling heeft kunt u altijd bij NKEV terecht. U wordt dan uiteraard zo goed mogelijk geholpen.