Over NKEV

Nederlands Keurmerk Ervaren Verhuizers (NKEV) staat voor kwaliteit, professioneel en betrouwbaar. Wij vinden het belangrijk dat u als klant een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf kunt herkennen.

NKEV hanteert een strenge selectieprocedure voor alle bedrijven die zich willen aansluiten en het keurmerk willen dragen. Zo kunt u er zeker van zijn dat een aangesloten verhuisbedrijf aan strenge eisen en voorwaarden voldoen. Alle verhuisbedrijven vallen onder onze collectieve verzekering; hierdoor zijn uw goederen tijdens de verhuizing goed verzekerd.

Als klant kunt u gerust zijn als u kiest voor een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij NKEV.

  • Verzekerd

   Bij schade tijdens een verhuizing zijn uw goederen goed verzekerd. Alle aangesloten verhuisbedrijven vallen automatisch onder onze collectieve verzekering.

  • Opgeleid

   NKEV verzorgt cursussen en opleidingen aan alle medewerkers van de aangesloten verhuisbedrijven. Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat de verhuizers vakbekwaam en professioneel zijn.

  • Betrouwbaar

   NKEV controleert de aangesloten regelmatig zodat wij er zeker van zijn dat bijvoorbeeld alle nieuwe medewerkers de cursus volgen of om te weten of het bedrijf nog over voldoende materiaal beschikt.

  • Eén centraal aanspreekpunt

   In geval van vragen of klachten over uw verhuizing zijn wij uw aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat uw vragen of problemen zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.